Tilbygning

 1. Hjem
 2. Tilbygning

Tilbygning

Renovering

Flisearbejde

Totalentrepriser

Badeværelser

  Erfaren murermester til byggeri af tilbygninger overalt i Østjylland!

  Er huset blevet for lille til at rumme dig, dine drømme og din familie? Det er der heldigvis råd for!

  Murermester Jeppe Nørgaard ApS påtager sig gerne at bygge en tilbygning til din villa eller dit parcelhus.

  Vi tager os af al koordinering med de øvrige håndværkere, så du ikke skal bekymre dig om noget. Det gælder både i forhold til tidsplaner og budget. Her er det centrale, at du får en dygtig håndværker, som du kan tale direkte med, som forstår dine ønsker og som kan formidle dine idéer til resten af håndværkerteamet.

  Vores fornemste opgave er at få dine ønsker og krav indfriet bedst muligt, så du kan glæde dig over resultatet i mange år frem. Derfor tager vi os også tid til at få en god snak med dig om, hvad du har behov for, og hvordan du gerne vil have opgaven udført.

  Alt murerarbejde i forbindelse med tilbygningen tager vi os naturligvis også af. Det gælder både byggeri i gasbeton, tilbygninger af mursten og murede eller pudsede facader.

  Ring til Murermester Jeppe Nørgaard ApS, så vi kan aftale et indledende møde. Så kan vi få os en god snak om dine planer, og vi kan se på sagen. Vi giver naturligvis altid gerne et uforpligtende og realistisk tilbud på din opgave, når vi kender opgavens omfang.

  Vi har mange års erfaring inden for murerfaget. Det giver dig en tryghed som kunde, både i forhold til at vi leverer et solidt resultat og at vi holder os inden for rammerne af både budget og aftalte tidsplaner.

  Kontakt os

  Vi er hverken de dyreste eller de billigste i branchen, men dét murerarbejde vi leverer, er med garanti lavet ordentligt. God kvalitet betaler sig i længden – både for dig og for os!

  Kontakt os

  Vi giver altid gerne vores gode råd og vejledning, hvis du gerne vil have et input fra en fagmand. Med mange års erfaring har vi set og leveret mange vidt forskellige løsninger i tidens løb.

  Kontakt os