Badeværelser

 1. Hjem
 2. Badeværelser

Badeværelser

Tilbygning

Renovering

Flisearbejde

Totalentrepriser

  Nyt badeværelse eller renovering af det gamle?

  Murermester Jeppe Nørgaard ApS er parat til opgaven!

  Et nyt badeværelse er drømmen for mange, når de flytter ind i et nyt (gammelt) hus. Her kan man virkelig sætte sit præg på boligen og vælge den stil og komfort, man synes bedst om.

  Murermester Jeppe Nørgaard ApS vejleder dig altid gerne og kommer med inspiration til materialevalg såvel som til løsninger på indretning og opbevaring, mv.

  På badeværelsesområdet er der uendeligt mange muligheder. Hvis du har et billede af noget, du kunne tænke dig, så hjælper vi dig med at finde materialer, der matcher stilen og dit budget. Hvis du ved præcis, hvad du vil have, så går vi bare i gang med opgaven, så du hurtigt kan tage det nye badeværelse i brug.

  Vi påtager os gerne totalentreprisen og koordinerer med de øvrige håndværkere omkring opgaven. Eller vi nøjes med at tage os af alt murerarbejdet, såsom støbning af gulve, lægning af flisegulve, opsætning af fliser i bruseniche, mv.

  Kontakt Murermester Jeppe Nørgaard ApS, når du skal have nyt badeværelse eller bare have renoveret det gamle!

  Vi laver badeværelser overalt i Østjylland. Badeværelser i Århus, Silkeborg, Skanderborg og Odder! Professionelt murerarbejde med faglig stolthed og god service.

  Vi har mange års erfaring inden for murerfaget. Det giver dig en tryghed som kunde, både i forhold til at vi leverer et solidt resultat og at vi holder os inden for rammerne af både budget og aftalte tidsplaner.

  Kontakt os

  Vi er hverken de dyreste eller de billigste i branchen, men dét murerarbejde vi leverer, er med garanti lavet ordentligt. God kvalitet betaler sig i længden – både for dig og for os!

  Kontakt os

  Vi giver altid gerne vores gode råd og vejledning, hvis du gerne vil have et input fra en fagmand. Med mange års erfaring har vi set og leveret mange vidt forskellige løsninger i tidens løb.

  Kontakt os