Profil

  1. Hjem
  2. Profil

Profil Murermester Jeppe Nørgaard ApS

Murerfirma i Odder, men med en solid ballast af erfaring i rygsækken.

Murermester Jeppe Nørgaard, som ejer og driver virksomheden, blev udlært murer i 2005 og har arbejdet i murerfaget lige siden. Med erfaring fra en stilling som mellemleder har Jeppe desuden stærke kompetencer i koordinering og projektledelse, hvilket kommer dig til gode, når du overlader din totalentreprise til vores virksomhed.

Hos Murermester Jeppe Nørgaard ApS sætter vi en ære i at levere et pænt og holdbart stykke arbejde, som gør vores kunder glade og tilfredse i mange år frem!

Vi går ganske simpelt op i dét, vi laver. Passionen for faget – og selvfølgelig, at hænderne ikke er skruet helt forkert på – er med til at give de bedste resultater.

Vores kunder er såvel private boligejere som små og store erhvervskunder i hele Østjylland. Vi kører også gerne som underentreprenører i forbindelse med større byggeprojekter for hovedentreprenører.

Søger du en dygtig og dedikeret murer i Århus, Odder, Silkeborg eller Skanderborg, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så taler vi om det og finder frem til en god løsning sammen!

Murer i odder