Flisearbejde

 1. Hjem
 2. Flisearbejde

Flisearbejde

Totalentrepriser

Badeværelser

Tilbygning

Renovering

  Opsætning af fliser i Århus, Silkeborg, Skanderborg og Odder!

  Skal du have lagt et flisegulv i entréen eller have sat fliser op på væggene i badeværelse? Murermester Jeppe Nørgaard ApS står for alt dit flisearbejde.

  Smukt flisearbejde forudsætter, at man arbejder omhyggeligt og ordentligt, så underlaget er stabilt og fliserne lægges eller opsættes fast og præcist.

  Vi sætter en ære i at gøre arbejdet pænt og efter alle kunstens regler. Det byder vores faglige stolthed os.

  Fliser er både praktiske og flotte i hjemmet, såvel som i restauranten, butikken og på andre arbejdspladser. Og så er der så utroligt mange fliser i forskellige størrelser, nuancer, materialer og kvaliteter, så der er noget for enhver smag.

  Vi vejleder altid gerne og giver vores sparring, når du skal træffe dine valg. Det handler både om holdbarhed, rengøring, pris og æstetik, så der er meget at tage med i betragtningerne.

  Lægning af flisegulve i hele Østjylland!

  Kontakt os i dag, så vi kan høre om din opgave med flisearbejde.

  Vi har mange års erfaring inden for murerfaget. Det giver dig en tryghed som kunde, både i forhold til at vi leverer et solidt resultat og at vi holder os inden for rammerne af både budget og aftalte tidsplaner.

  Kontakt os

  Vi er hverken de dyreste eller de billigste i branchen, men dét murerarbejde vi leverer, er med garanti lavet ordentligt. God kvalitet betaler sig i længden – både for dig og for os!

  Kontakt os

  Vi giver altid gerne vores gode råd og vejledning, hvis du gerne vil have et input fra en fagmand. Med mange års erfaring har vi set og leveret mange vidt forskellige løsninger i tidens løb.

  Kontakt os