Renovering

 1. Hjem
 2. Renovering

Renovering

Flisearbejde

Totalentrepriser

Badeværelser

Tilbygning

  Har du købt et ældre hus, som skal renoveres fra A til Z?

  Eller gælder opgaven renovering af et badeværelse, et køkken, en førstesal eller renovering af husets facade?

  Murermester Jeppe Nørgaard ApS står gerne for din renovering – næsten uanset opgaven og dens størrelse! Små som store mureropgaver.

  Vi laver også småopgaver såsom reparationer af murværk, sokler, skorstene og fuger, samt betonreparationer, mv. 

  Vi bidrager gerne fra første færd med en faglig vurdering. Hvilket fundament er der at bygge videre på? Skal det eksisterende rives ned, inden vi kan tage fat på den nye løsning? Der er ofte flere muligheder, end du måske har tænkt på. Vi hjælper dig med at finde frem til den løsning, der er rigtig for dig og i dit tilfælde.

  Hvis du ved præcis, hvad du vil have, så udfører vi naturligvis bare opgaven efter dine ønsker uden dikkedarer.

  Murerarbejde i forbindelse med renovering af din bolig, såvel som dine erhvervslokaler i Østjylland!

  Ring til os med det samme, så vi kan få en snak om din opgave og høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi kommer altid ud og ser på opgaven, så vi kan tale sammen i virkeligheden og vi kan se på sagen.

  Vi har mange års erfaring inden for murerfaget. Det giver dig en tryghed som kunde, både i forhold til at vi leverer et solidt resultat og at vi holder os inden for rammerne af både budget og aftalte tidsplaner.

  Kontakt os

  Vi er hverken de dyreste eller de billigste i branchen, men dét murerarbejde vi leverer, er med garanti lavet ordentligt. God kvalitet betaler sig i længden – både for dig og for os!

  Kontakt os

  Vi giver altid gerne vores gode råd og vejledning, hvis du gerne vil have et input fra en fagmand. Med mange års erfaring har vi set og leveret mange vidt forskellige løsninger i tidens løb.

  Kontakt os